לאה ברזל מגישה סלט טבולה – ארוחת "סופר" בריאה

    לאה ברזל | צילום: sxc.hu Comments Off on לאה ברזל מגישה סלט טבולה – ארוחת "סופר" בריאה
    12:19
    15.05.24
    אליהו גרין No Comments on איש שמאל מטלטל את המדינה: "הייתה בגידה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מומלץ בחום לנסות את סלט הטבולה כארוחה בפני עצמה, כיוון שהוא מכיל דגנים מלאים – בורגול, ובשילוב קטניה – חומוס, הוא יוצר ערך של חלבון מלא. גם הירקות מצטרפים לארוחה, וכך עם מים רותחים ומצרכים קנויים ניתן ליהנות מארוחה בריאה, מזינה ומשביעה.

     

    חומרים: (מספיק לכ-5 מנות)

     

    • 500 גרם בורגול דק (ג'ריש)
    • 4 עגבניות גדולות בשלות חתוכות לקוביות
    • 3 כוסות חומוס מבושל
    • 1/3 כוס פטרוזליה קצוצה
    • 1 בצל בינוני מגורר
    • 3 כפות מיץ מלימון טרי
    • 2-4כפות שמן זית
    • 1/2 כפית מלח
    • 1 כפית כמון

     

    אופן ההכנה:

     

    • מכניסים את הבורגול לקערה בעלת מכסה, מערים מעליו מים רותחים בכמות שתכסה את הבורגול כ-2 ס"מ
    • מכסים את הקופסא וממתינים 5-10 דקות
    • מפוררים בכף את הבורגול, מוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים היטב, משהים כ15 דקות לספיגת הטעמים ומגישים.
    • נשמר במקרר למשך 3 ימים
    בתיאבון!

     



    0 תגובות